DGAME1 Offshore Energy Beurs 15-10-2013


photos/CIMG2562.jpg
photos/CIMG2575.jpg

Op dinsdag 15 en woensdag 16 oktober 2013 vond de zesde editie van de Offshore Energy plaats in de RAI Amsterdam.

Offshore Energy richt zich op de internationale offshore, olie & gas en energie markt. De beurs wordt gecombineerd met een  conferentie waarin de  laatste ontwikkelingen in de offshore markt aan de orde komen. 

Ook op deze beurs was AMC T&T B.V. weer van de partij. In samenwerking met Maritime Campus Netherlands hebben zij de DGAME 1 gepresenteerd. Met dit keer een leuke verassing voor de participanten: wie de hoogste score had behaald kreeg een bioscoopbon cadeau.

DGAME1 is een Offshore Wind Game welke je op een leuke manier laat kennismaken met de vele aspecten van Beheer & Onderhoud oftewel Operation & Maintenance. Dit door je bijvoorbeeld de mogelijkheid te geven verschillende onderhoudsstrategieën in te voeren. Ook omgevingsfactoren zoals energieprijsontwikkeling, rentetarieven en inflatietarieven, komen in het spel voor.

DGAME1 is ontwikkeld door een samenwerkingsverband van MCN, Provincie Noord-Holland en het AMC Centre. AMICO Services, onderdeel van AMC T&T BV is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze serious game.

DGAME 1 kan ook via de websites Kennis Centrum Wind op Zee en AMICOServices gespeeld worden

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre