DGAME1 Noordzeedagen 11-10-2013


photos/DSC07432.jpg
photos/DSC07402.jpg
photos/DSC07407.jpg

Op 10 en 11 oktober 2013 werden de Noordzeedagen gehouden op het KIM te Den Helder, rondom het thema: Maritieme activiteiten in een ecologisch duurzame Noordzee.

Tijdens dit jaarlijks terugkerende congres ontmoeten wetenschappers, beleidsmakers en het bedrijfsleven elkaar en delen informatie die betrekking heeft op de Noordzee.

Op dit evenement heeft AMC T&T B.V. in samenwerking met MCN de DGAME1 gepresenteerd.

DGAME1 is een doorontwikkeling van DGAME2, evenzo vanuit een offshore windpark, zo, dat iedereen dit als persoon afzonderlijk kan spelen.

De Offshore Wind Game laat je op een leuke manier kennismaken met vele aspecten van Beheer & Onderhoud oftewel Operation & Maintenance. Dit door bv. je de mogelijkheid te geven verschillende onderhoudsstrategieën in te voeren. Ook omgevingsfactoren zoals energieprijsontwikkeling, rentetarieven en inflatietarieven, komen in het spel voor.

Word net zo goed als de computer (die achteraf berekent wat de beste strategie is) en toon je kunsten als Wind Farm Manager. Je kunt zowel zonder registratie als met inlogaccount spelen. Bij de laatste mogelijkheid maak je kans in de international top 10 ranking list te komen!

DGAME 1 kan gespeeld worden via de site Kennis Centrum Wind op Zee.

DGAME 1 kan gespeeld worden via de site AMICO Services

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre