DGAME2 Seminar AMC 8-11-2012


photos/DSC02724.jpg
photos/DSC02729.jpg
photos/DSC02906.jpg
photos/P1180682.jpg

Succesvolle DGAME-sessie op het AMC Seminar 2012!

Op het AMC Seminar 2012 dat onlangs werd gehouden zijn wederom meerdere succesvolle DGAME-sessies gespeeld. Vele deelnemers werden door Arjen Ros en Michel Kuijer (Copernicos), in samenwerking met Bart Daalhuisen en Robert Miedema (AMICO Services), bekend gemaakt met  DGAME. In verkorte sessies van 20 minuten konden de deelnemers in onderling overleg de O&M-strategie bepalen voor een offshore windpark voor één of meerdere jaren. De sessies waren bedoeld ter introductie op een volledige DGAME-workshop, waarin meer uitgebreid wordt ingegaan op het Life Cycle Management en op de lange-termijn impact van verschillende onderhoudsstrategieën. De DGAME werd door de deelnemers geevalueerd als één van de beste presentaties met een gemiddelde beoordeling van een 8, voor zowel het onderwerp als de inhoudelijke kwaliteit.

De DGAME-versie waarmee is gespeeld is sterk verbeterd ten opzichte van de vorige versie. Zo zijn alle waardes en gegevens opnieuw gevalideerd waardoor het spel nog realistischer is geworden. Daarnaast hebben alle bestaande jaarscenario’s een update gekregen om een meer uitgebalanceerde spelervaring te creëren. Daarbij is, in samenwerking met Gordian, een compleet nieuw scenario ontwikkeld: Spare-Part Management.

Geïnteresseerd in de DGAME? Neem contact op met AMC Centre of AMICO Services voor meer informatie.

Het 11e AMC Seminar 2012 werd op 7 en 8 november gehouden op de luchtmachtbasis in Gilze-Rijen en werd georganiseerd door het DMO en AMC Centre, in samenwerking met partners.

 

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre